Ako ste ikada tražili OZBILJAN posao na internetu, na pravom ste mjestu. DOBRODOŠLI! -->Što je SFI?

subota, 4. siječnja 2014.

Zašto je važno održavati minimalno EA status

Da bi ste iskoristili barem mrvicu potencijala koji nudi SFI kompanija, potrebno je održavati svaki mjesec barem Executive Affiliate (EA) status.

U ovom postu ću nabrojati neke od najvažnijih razloga zašto je to toliko važno.

Da biste postigli barem EA status, trebali biste svaki mjesec sakupiti barem 1500 akcijskih VP bodova. Akcijski bodovi dobivaju se večinom rješavanjem dnevnih, tjednih i mjesečnih zadataka. Možete ih također dobiti i kada sponzorirate novog PSA člana ili kada se neki od Vaših postojećih članova prekvalificira u EA2 ili višlji rank (status).


Što dobivate sa EA ili višim statusom:

1. Kao EA, svaki mjesec od SFI kompanije dobivate besplatno dva CSA člana od kojih imate 15% zarade. Ukoliko samo jedan mjesec ne postignete EA status, gubite SVE do tada dobivene CSA, pa makar bili EA i 2 godine ili više. Znači gubitak je velik.

2. Ukoliko 2 mjeseca za redom održite status EA, tada će se Vaš status zvati EA2. Kao EA2, svaki mjesec dobivate besplatnih 10 TC kredita.

  • kao Bronze Team Leader dobiti ćete 12 TC,
  • kao Silver Team Leader dobiti ćete 14 TC,
  • kao Gold Team Leader dobiti ćete 16 TC,
  • kao Platinum Team Leader dobiti ćete 18 TC

I to sve vrijedi ako ste u PRETHODNOM mjesecu imali jedan od statusa!

3. Kao EA ili TL imate mogućnost primati zaradu i od TripleClicks Profit Poola. SFI svaki mjesec 40% svoje zarade raspodjeljuje svojim EA i TL članovima. Raspodjela se vrši po broju VP bodova i to ne samo Vaših nego i VP bodova od svih vaši EA2 i TL članova.

To su jedni od najbitnijih razloga zašto je potrebno održavati status ili bolje rečeno, težiti višljem statusu. Da biste mogli postići Team Leader status, važno je imati dobar tim, zato osim prodaje ne zaboravite reklamirati svakodevno i SFI kompaniju kako biste pronašli i stvorili kvalitetan tim. 

Taj tim ne mora nužno biti velik, ne mora brojiti čak ni više od 50 članova, ali tih 50 onda mora biti izuzetno kvalitetnih. Tražite ljude koji su ambiciozni i puni želje za radom poput Vas! Neradnici Vam ne trebaju jer od njih nemate nikakvu korist osim što gubite dragocjeno vrijeme.

Nadam se da ste i ovaj puta pronašli neki koristan savjet u ovom postu i da će Vam pomoći u daljnjem USPJEŠNOM poslovanju.

Ukoliko još uvijek niste sigurni koji je Vaš posao u SFI kompaniji, svakako pogledajte OVDJE.

Puno uspjeha u budućem poslovanju!

Silvija Pavličić
Bronze Team Leader


Nema komentara:

Objavi komentar